Fűtésrendszer tisztítás, karbantartás, kivitelezés

Kapcsolatfelvétel

Vállalunk:

-Fűtésrendszer kiépítést,

-Fűtésrendszer javítást,

-Fűtésrendszer karbantartást, átmosást

Gyors megoldást kínálunk:

-Radiátor telepítés, csere

-Padlófűtés telepítés, javítás

-Radiátor szelep csere

-Fűtéscső kiépítés, javítás, csere

-Tágulási tartály probléma

-Légtelentő szelep meghibásodás

-Biztonsági szelep hiba

-Keringető szivattyú csere

-Váltószelep probléma

-Hőcserélő tisztítás

-Elzáró szerelvény csere

:

Legyen szó teljesen új fűtésrendszer kialakításáról vagy meglévő rendszer felújításáról, kibővítéséről nagyon fontos az épület alapos vizsgálata, a megrendelő igényeinek megismerése. Csak ezt követően lehet egy alapos számolást követően kiválasztani a megfelelő megoldást.  A legoptimálisabb megoldás kiválasztása nem könnyű feladat biztos lehet benne, ha tőlünk kér segítséget, a legjobbat kapja!
Így elérhető egy nagy hatásfokú, takarékos, megbízható fűtésrendszer.

Fűtésrendszer tisztítás Rothenberger Ropuls eDM tisztítógéppel

Régi, vagy rosszul karbantartott rendszer esetén gyakran előfordul, hogy a fűtésrendszer tisztításra szorul, mert a csővezetékek és radiátorok falán vastag szigetelő hatású vízkő és kosz lerakodások keletkeznek akadályozva az áramlást és hőleadást.. Ezek kb. 10-25 százalék többlet energia felhasználást jelentenek. Az eljárást követően a fűtés újra jól működik működnek majd. A rendszer élettartalma nő, az energia fogyasztás csökken ezzel pénzt takarít meg!
Az SOS GÉPÉSZ márkás, Rothenberger Ropuls eDM fűtési rendszer mosókompresszort használjuk fűtési rendszer tisztítása során. A fűtésrendszer tisztítást dokumentáljuk melyről minden esetben jegyzőkönyvet készítünk. Szükség esetén a mechanikus tisztítás mellett vegyszeres oldatot is használhatunk! A tisztítási folyamat végén a rendszerbe konzerváló, védő folyadék betöltése ajánlott!

A készülék csere esetén kazángyártók nagy része a garancia feltételeként írja elő a fűtési rendszer átmosását az első beüzemelés előtt !!!

Ha gyors segítségre van szüksége, hívja az SOS Gépész S O S vonalát!

Hívjon bizalommal már most!

  • +3670 674 0312